Mato ruuvi Jack pitää vakiona

Mato-ruuvi-aukko Työkalun on vaikea noudattaa alkuperäisiä parametreja työkalun kulumisen takia normaalin työstämisprosessin aikana. Worm Screw Jack GLOOR AG: n Logarithmical Relief Grinding -teknologia ratkaisee tämän ongelman antamalla työkalun taka- ja vinovirtaparametrit Jyrsintävaiheessa vakion pysyessä työkalun muoto pysyy samana, parantaen tarkkuushiomakoneen hiontatarkkuutta ja tekee useista hionta ja sama kuin alkuperäiset parametrit mahdollistavat, mikä laajentaa huomattavasti työkalun käyttöikää ja samalla parantaa käsittelyn tarkkuutta! GLOOR AG: n tuotteisiin kuuluvat muokkausleikkurit, Worm Screw Jack turbiinimutterileikkurit, kierteitysleikkurit, vaihteistot ja jyrsimet, pyörremyrskyt (ruuveja, matoja ja ruuveja varten), pyörivät työntöveitset (työstökulmat), Monipuoliset veitset ( pyöröhaarukka, Sveitsi Moni Chena (MONNIER + ZAHNER) pyörremyrsin Jyrsintä pyöreät pyörölevyt ja tavanomaisen työkalun räätälöinti! Tuotteet ovat laajalti käytössä ilmailu-, puolustus-, energia-, auto- ja muilla aloilla

(1) mekaanisen kokoonpanon on oltava suunnitelman mukaista, jotta kokoonpanon piirustukset ja kokoonpanovaatimukset voidaan toimittaa, Worm Screw Jack on ehdottomasti kielletty muokkaamaan työn sisältöä tai epätavallinen tapa vaihtaa osat.

(2) osien kokoonpanon on oltava pätevä tarkastus ja osan hyväksyminen, Worm Screw Jack kokoamisprosessi, jos havaitaan puuttuvat laatuvaatimukset, on ilmoitettava viipymättä.

(3) kokoonpanoympäristö vaatii puhdasta, pölyä tai muuta saastumista. Worm-ruuviosat on säilytettävä kuivassa, pölyttömässä paikassa.

(4) kokoonpanoprosessin osat eivät saa kaatua, leikata, ruuvi ei saa vahingoittaa osien pintaa tai tehdä osia merkittävästi kaarevaksi, kiertyneeksi, muodonmuutokseksi, pinnan osia ei voi vaurioitua.

(5) suhteessa kappaleiden liikkumiseen, on voitava lisätä voiteluöljyn (rasvan) välistä liitoskohtaan.

(6) vastaavat osia, joiden koko on tarkka.

(7) Kokoonpanossa osissa ja työkaluissa on oltava erityiset tilat, periaatteessa, että osia ei saa sijoittaa koneeseen tai sijoittaa suoraan maahan, jos Worm Screw Jack on tarpeen, se on sijoitettava suojapehmustukseen tai mattoon .

(8) kokoonpano periaatteessa, Worm ruuvi Jack ei saa astua mekaanista, jos sinun on ryhdyttävä toimiin, on asetettava mekaaniselle suojalevyllä tai matolla, Worm ruuvi Jack tärkeitä osia ja ei-metallisia osia alempi osa on kielletty tiukasti.

Pulttikiinnitys ei saa käyttää liikkuvaa avainta, Worm-ruuvi -liitin, jokaisella mutterilla ei saa käyttää useampaa kuin yhtä tiivistettä, pulttikiinnitysruuvi kiristetty, rypytysruuvi, naula tulee haudata osiin, ei saa altistaa.

Pultit ja mutterit kiristetään, Worm Ruuvi Jack pultti tulisi altistaa mutterille 1-2 piki; Worm-ruuvi-ruuveja liikkuvan laitteen kiinnitykseen tai huoltotoimenpiteisiin tarvitsematta poistaa tarvittavia osia, kokoonpano olisi päällystettävä ruuveilla ennen ruuvi-liimaa.