Worm Ruuvi Jack Compact Rakenne

Worm Gear Reducer on pienikokoinen rakenne, korkea voimansiirto -suhde, Worm-ruuvi ja tietyissä olosuhteissa, joissa on itsestään sulkeutuva siirto-koneistoiminto, on yksi yleisimmin käytetyistä pienennyslaitteista, joista ontto akselin kierrevaihde. edellä mainitut ominaisuudet, Worm ruuvi Jack mutta myös helppo asentaa, kohtuullinen rakenne, yhä useammin käytetty. Kierukkavaihteen hammaspyörästön vähennysventtiili kierukkavaihteen vähentämiseksi lisäämällä kierukkavaihteen vaihtajaa, monivaiheinen vähennysventtiilijä voi saada hyvin alhaisen lähtönopeuden, on kierukkavaihteiston ja kierukkaasennustason yhdistelmä, joka on tehokkaampi kuin puhdas yksittäinen vaihde kierukkavaihteen vähennysventtiilillä. Mato-ruuvi ja pieni tärinä, alhainen melutaso ja alhainen energiankulutus.

Worm vaihteella vähennysventtiilillä tehokkuuden parantamiseksi, yleisesti käytetty ei-rautametallien kierukkavaihteisto, mato on kovan teräksen käyttö, koska se on liukuva kitkaveto, Worm Screw Jack toiminnan aikana, se tuottaa suurempaa lämpöä niin, että vähennysventtiiliosat ja tiivisteet eron lämpölaajenemisen välillä, Worm-ruuvi Jack, niin että aukon koordinaatiopinnalla ja öljyllä, joka johtuu laimennuksen kasvun lämpötilasta johtuen, on helppo aiheuttaa vuotoja. Tärkeimmät syyt ovat neljä pistettä, yksi materiaalikokoonpano on kohtuullinen, toinen pintapinnan laatu verkon kitkan pinnalla, kolmas on voiteluöljyn valinta, ruuvi ruuvi Jack määrä on oikea, neljä on kokoonpano laatua ja käyttöympäristöä.


Mato-vaihteisto käyttää tavallisesti tinapronssia, mato-mato-materiaali käyttää 45-terästä kovettuakseen HRC45 155: een, myös yleisesti käytettyyn 40C: kovetettuun HRC50 155: hin, murskainten hiomiseen Rao 8FCM: n karheuteen, , mato on kuin karkaistu "tiedosto", Worm ruuvi Jack ja jatkuvasti tiedosto mato vaihde, niin että mato pyydyksiä. Yleisesti ottaen tällainen kuluminen on hyvin hidasta, kuten tehtaalla, jollain vähennysventtiilillä voi olla yli 10 vuotta. Jos kulumisnopeus on nopeampi, on harkittava, onko vaihteiston valinta oikea, onko ylikuormitusta, matovaihteistoa, kokoonpanoa tai ympäristön käyttöä ja niin edelleen.

Yleensä tapahtuu vaihteiston pystysuorassa asennuksessa, lähinnä voiteluöljyn lisäämisen ja voiteluöljyn valinnan mukaan. Pystysuora asennus on erittäin helppoa aiheuttaa öljyn riittämättömyyttä, kun vähennysventtiili pysähtyy, moottorin ja vaihteiston vaihteiston öljyhäviö, vaihteisto ei johdu voitelun suojauksesta, käynnistys tai käyttö ei ole tehokas voitelu, mikä aiheuttaa mekaanista kulumista tai jopa vahinkoa.

Kun vähennysventtiili epäonnistuu, vaikka vaihteisto onkin hyvin suljettu, tehdas havaitsee usein, että vaihteistoöljy on vähentynyt, emulsio on laakeroitu, ruostunut, syöpynyt ja vaurioitunut, koska kuljetuksen vähennysventtiili, vaihteistoöljy lämpöä muodostuneen veden kondensoitumisen jälkeen; Tietenkin, ja laakerin laatu, kokoonpanomenetelmä on läheisessä yhteydessä.