Mittakytkimen työperiaate

Yksinkertaisilla termeillä mittakytkennän avulla tuuliturbiinin toimintaperiaate on edistää juoksupyörän pyörimistä tuulen läpi ja sitten siirtoverkon kautta generaattorin nopeuden saavuttamiseksi generaattorin sähköntuotantoa varten (metallin prosessointi on todella hyvä) tehokas tuulivoima sähköön. Mittakytkimet Nykyisen tuulimyllyn tekniikan mukaan noin kolme metriä sekunnissa tuulen nopeudesta (tuulen voimakkuus) voit aloittaa sähkön tuottamisen.

Verkkoon liitettyjen suurten tuuliturbiinien yleisin rakenne on kolmen terän tuulipyörän vaakasuora akseli ja tuuliturbiinilevyt, jotka on asennettu pystysuoraan putkimaiseen torniin, on tehty komposiittimateriaalista. Mittakytkimet Toisin kuin pienet tuuliturbiinit, Mittakytkimet suurien tuuliturbiinien tuuliturbiinit pyörivät melko hitaasti. Mittakytkimet Suhteellisen yksinkertaisia ​​tuuliturbiineja käytetään kiinteillä nopeuksilla. Mittakytkin Tavallisesti kahdella eri nopeudella - heikossa tuulessa pienellä nopeudella ja suurella nopeudella voimakkaissa tuulissa. Nämä kiinteän nopeuden induktiomoottorit pystyvät tuottamaan vaihtovirtaa suoraan verkosta.

Suhteellisen uusi malli on yleensä muuttuva nopeus (kuten V52-850 kilowatin tuuliturbiinin nopeus 14 minuutissa / 31,4 minuutissa). Tuuliturbiinin aerodynaamisella tehokkuudella voidaan säätää nopeudeltaan vaihtelevaa nopeutta energian lisäämiseksi ja kohinan pienentämiseksi heikossa tuulessa. Siksi Miter Gearboxin nopeus nopeus tuuliturbiinisuunnittelu kuin vakionopeus tuuliturbiini, yhä suositumpi.

Häikäisysuojaan kiinnitetty anturi havaitsee tuulen suunnan ja kääntää navetan ja tuulipyörän automaattisesti ohjausmekanismin kautta. Mitteri Vaihdelaatikko tuulen suuntaan (metalli on todella hyvä). Mituri Vaihteisto Tuulipyörän pyörimisliike siirretään generaattorille vaihteistolla Vaihteisto ei toimiteta suoraan generaattoriin.

Kaikkien tuuliturbiinien teho vaihtelee tuulen mukaan. Kahdella yleisimmin tavat rajoittaa voimanlähdettä (joka rajoittaa painetta tuulipyörään) ovat pysäytyssäätö ja viisteen säätö. Tuhoavien tuuliturbiinien käyttö, tuulet, jotka ylittävät mitatun tuulen nopeuden, aiheuttavat spoilerin virtaavan siipien ilmavirran läpi, jolloin pyörä pysähtyy. Kun tuuli on liian voimakas, Miter Gearbox -tekniikka on takajarrulaitteen toimintaa niin, että tuulipyöräjarru. Mittakytkentä Kaltevien tuuliturbiinien käyttö, jokaista terää voidaan kääntää pystysuoraan akseliin, mittakytkimen avulla terän kulma muuttuu tuulen nopeudella muuttamalla tuuliturbiinin aerodynaamista suorituskykyä. Kun tuuli on liian voimakas, Mittakytkimen lehdet kääntyvät tuulen ilman reunaan niin, että tuulipyöräjarru.