Mittakytkennän käyttövastus

Vaihteisto perustuu moduulirakenteen modulaariseen suunnitteluperiaatteeseen, Mittakytkimet vähentävät merkittävästi osien tyyppiä, sopivat laajamittaiseen tuotantoon ja joustavaan valintaan. Tunnetaan myös vaihteistoiksi (esim. Vaihteistoina) autoteollisuudessa.

1, laaja-alaisesti, jotta vaihdettaisiin auton ajonopeus ja pyörän koko auton käyttöpyörässä.

Auton erilaisista ajo-olosuhteista johtuen ajoneuvon ajo-nopeus ja käyttövoima voivat vaihdella suuresti. Esimerkiksi suurnopeusmatkustajan nopeuskytkimen pitäisi pystyä saavuttamaan 100 km / h, ja kaupunkialueilla nopeus on usein 50 km / h tai niin. Tyhjiä ajoneuvoja suorassa tiellä, ajo-kestävyys on hyvin pieni, ja kun kuormitettu ylämäkeen, ajo-kestävyys on hyvä. Mittakytkimet Auton moottorin kierroslukualueen ominaisuudet ovat pienemmät ja vääntömomenttialue ei pysty vastaamaan tien todellisiin tarpeisiin.

Auton moottorin kampiakseli yleensä vain kääntyy yhteen suuntaan, ja auton on joskus pystyttävä menemään taaksepäin, Mittakytkimet, joten ajoneuvoa käytetään usein ajoneuvon kääntämiseen.

Kun kytkin on kytketty, Mittakytkimen vaihteisto ei voi antaa tehoa. Esimerkiksi on mahdollista varmistaa, että kuljettaja vapauttaa kytkinpolkimen kuljettajan istuimelta, kun moottori ei sammu. Siirtyminen säädettävällä nopeuslähetysmekanismilla ja säädettävä nopeusmekanismi kahdella osalla. Vaihtelevan nopeuden lähetysmekanismin päätoiminto on muuttaa vääntömomentin ja nopeuden arvoa ja suuntaa; Mittakytkimet Ohjausmekanismin päätoiminto on säätää siirtomekanismia, jotta saavutetaan voimansiirron välityssuhteen muutos, ts. Mittakytkimet, jotta saavutetaan muutos muuttuvan nopeuden vääntömomentin saavuttamiseksi.

Mekaanista vaihteistoa käytetään lähinnä vaihteiston periaatteen vähentämiseen. Yksinkertaisesti sanottuna, vaihteistolla on useita hammasarjoja kuin eri hammaspyörät, ja auto, kun vaihdon käyttäytyminen, Mittakytkimet, jotka toimivat vaihdelaatikon toimesta eri vaihteisiin. Kuten pienellä nopeudella, niin että vaihteisto kuin suuri työ, ja suurella nopeudella, niin että vaihteisto kuin pieni työ.