Bevel Gearbox Vakaa suorituskyky

Kruunavaihteiston olemassaololla on tiettyjä etuja, Bevel Gearbox voi tuoda koneen vakauden, avain johtuu kääntyvien vaihteiden olemassaolosta, emmekä tarvitse häiritä tätä. Ja on aika toimia vakailla suorituskyvyn ominaisuuksilla, miten sanoa se? Olemme nähneet tavaroiden aika, meidän on usein korjattava ja vaikutettava hyvin toimintaan.

Mutta kääntyvien vaihteiden olemassaolo, näemme, että tällaista työtä ei tapahdu, ja se on suhteellisen vakaa, kontrastin luonteen käyttö. Ja kaltevuokraustuotteet, joiden avulla muuntokurssi saadaan korkealle, ei tarvitse olla niin edestakaisin tätä osaa varten, jotta saisimme vielä tiettyjä etuja.

Spiraalikuvavaihteet ovat kuormaimen pääkäyttöosat. Tasoruutu Vaihdelaatikko Aktiivinen kierukkavaipparakenne on voiman siirrosta kulkeva voima käytetylle kartiohammaspyörälle, joka käyttää tehoa differentiaaliin. Siksi kierukkavaihteiston aktiivinen rakenne on vaihteen akseli, toinen pää on spline, joka on kytketty voimanlähtöakseliin, toinen pää on spiraalikuvakehys; joka on halkaisijaltaan suurempi kuin aktiivinen kierukkavaihteisto, hidastuvuus ja jopa joidenkin ruuvien reikien ympärysmitat niin, että erilaisten kuoren ruuveilla kiinnitetyt kulmaiset hammaspyörät, Bevel Gearboxin teho vähenee lähetyksen jälkeen differentiaaliin. Kummallakin aktiivisella hammaspyörällä on suuret voimansiirtonopeudet kulkiessaan suuria vääntömomentteja ja iskukuormituksen aikana kuormituksen ja jarrutuksen aikana. Tällaisten vaihteiden tärkeimmät vikatilat ovat kuluminen, pistely ja rikkoutuminen. Joten aktiivisen kierrehammaspyörän tulisi täyttää seuraavat suoritusvaatimukset: ① hyvät mekaaniset ominaisuudet; ② hyvä hiiltyminen sammutus suorituskyky; ③ hyvä iskunkestävyys; ④ hyvä sydänkestävyys; ⑤ hyvä lämpö muodonmuutos suorituskykyä.

Aktiiviset spiraalimaiset hammaspyörästön huoltoolosuhteet ja suorituskykyvaatimukset, tekniset vaatimukset: ① taonta ei saa olla väärennöksiä. ② normaalihoito HB179-217. ③ Pinnan kovettumiskestävyys on HRC58-62, sydämen kovuus on HRC32-45, siirtymäkerroksen kovuuden muutoksen pitäisi olla hidasta, kunnes substraatti on vähähiilistä, hiiltyvyyden syvyys on 1,0 - 1,4 mm ja hiilipitoisuus on 0,8% - 1,05%.

Sen liike on sama kuin vertex-kitkapyörän pari, joka koostuu vertex-reunojen parista ja sen kitkakartio vastaa kartiomaista vaihteistoa. Viisteen vaihteisto Karan ja akselin ja akselin välistä kulmaa kutsutaan kartiokulmaksi. Kulma, joka voidaan määrittää tarpeen mukaan, on 90 asteen kulmavaihteen akselin akselin välinen kulma = 1 + 2. Nopeuden, n, Z, d, vastaavasti nopeuden, vaihteiston hammaspyörien lukumäärä ympyrän halkaisija, jalka hammaspyörä hammas hampaiden pituuden mukaan voidaan jakaa suoraan hampaat, kierre hampaat, kaarihampaat ja niin edelleen useita. Kaltevuusvaihteisto Suorat kaltevuudet ovat laajalti käytössä; kierukkarakenteisia hammaspyöriä käytetään harvoin ja ne korvataan vähitellen kierteillä varustetuilla hammaspyöriillä koneistuksen vaikeuden vuoksi. Kierrehammaspyörät edellyttävät erikoistuneita työstökoneiden työstöä, mutta ne ovat vakaampia kuin suorat hammaspyörävaihteet. Korkea on autossa, traktoreissa ja hiilikaivoksissa käytettävien koneiden käytön edistämiseksi.