Kohdistimen vaihteisto vähentää nopeutta

Akselivaihteisto on käyttöjärjestelmän viimeinen osa, joka välittää voiman pyöräparille, vähentää käyttöakselin tai hydraulimoottorin nopeutta, lisää vääntömomenttia ja pyörii pyörimään. Bevel vaihteisto Useissa laajamittaisissa tien kunnossapitokoneissa, akselivaihteiston rakenne, nopeussuhde ei ole sama, nykyinen kotitalouskäyttö WD-320 vakaa auto-käyttöjärjestelmä ja DC-32-tamping-auto ovat pohjimmiltaan samoja, joten kaksi akselia Vaihteistot ovat pohjimmiltaan samoja.

DC-32-täyttöautolla on kolme akselivaihteistoa, jotka on jaettu aktiiviseen telin akselivaihteistoon (jäljempänä "akselivaihteisto") ja ajettavan telin akselivaihteiston (jäljempänä akselivaihtokotelo Ⅱ) kahteen tyyppiin. DC-32-tamping-auto, jossa on nopea ja pienikokoinen kaksi matkajärjestelmää, nopea ajomatka hydraulisella mekaanisella voimansiirrolla, matalataajuinen ajo staattisella hydraulisella käyttölaitteella.

Kun jyrsijä liikkuu suurella nopeudella, Bevel Gearboxin etummaisen telin kaksi akselia ovat käyttöakselit. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen vääntömomentin muunnin → vaihteisto → lähtöakseli → siirtokotelo → käyttöakseli → akselivaihteisto → pyörä.

Kun painamiskone on käynnissä, sen on käynnistettävä, jarruttava tai vaihdettava vaiheittaiseen painamistoimintoon. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen vaihteisto → öljypumppu → öljymoottori → vaihdelaatikko → käyttöakseli Kotelon ulostuloakseli → käyttöakseli → siirtoyksikkö → käyttöakseli → akselivaihteisto → etutela → pyörä. Samanaikaisesti toinen öljymoottori (apumoottori) ajaa telin takaosaa lisälaitteena vetopyörän lisäämiseksi.

Akselivaihteiston rakenne. Kaltevuudensäätölaite Kuvion 4 vaihteistokotelossa on yksipolaarinen lieriömäinen vaihteisto, joka koostuu pääasiassa kahdesta akselista. Syöttöakseli 5 on ensimmäinen akseli, jonka tuloaukko on liitetty moottoriin viereillä ja pieni suora sylinterimäinen vaihde 8, joka on liukuvasti aksiaalisessa suunnassa pyörien avulla. Kohdistin Vaihdelaatikko Akseli 3 on toinen akseli, tasosäätölaite ja akseli on varustettu puristustyökalulla suurella hammaspyörällä 1 akselin pyörittämiseksi. Akselivaihteisto Akselivaihteisto on varustettu sylinterikäyttöisellä kytkimellä, joka kytkeytyy suuren sylinterimäisen vaihteen 1 kanssa työntämällä haarukkaa 7 kytkinakselilla 6 pienen suoran sylinterimäisen vaihteen 8 käyttämiseksi.