Bevel vaihteisto nopea kehitys

Rautateollisuuden nopean kehityksen myötä myös suurten tiehuoltokoneiden rautateiden rakentaminen, kunnossapito ja korjaus ovat kehittyneet nopeasti. Bevel vaihteisto Tällä hetkellä laajalti käytössä Kiinassa suuria rautateiden tien ylläpito koneita ovat seuraavat: tamping auto, vakaa auto, puhdistus kone, painolasti muovi autoja, kiskon hiominen ja niin edelleen. Jokaisella mekaanisella akselivaihteistolla, joka on omien malliensa mukaan tarpeellinen, on omat ainutlaatuiset vetosuunnittelunsa, mutta tärkeänä osana tien kunnossapitokoneita, niiden on täytettävä seuraavat vaatimukset: ① nopeat ja nopeat sisäänkäynnit ja poistua lohkosta; ② omaa toimintaa tarvitsevat matkustaa; ③ erilaiset mekanismit, jotka liittyvät juoksun tarpeisiin. Kulmavaihteisto Tässä paperissa analysoidaan lähinnä DC-32-paineauton ja WD-320-vakaiden akselivaihteiden työrakenne ja lähetysperiaate sekä selostetaan vian käsittelymenetelmä käytännön tapauksessa

Akselivaihteisto on käyttöjärjestelmän viimeinen osa, joka välittää voiman pyöräparille, vähentää käyttöakselin tai hydraulimoottorin nopeutta, lisää vääntömomenttia ja pyörii pyörimään. Erilaisissa laajamittaisissa tien kunnossapitokoneissa, akselivaihteiston rakenne, nopeussuhde ei ole sama, nykyinen kotitalouskäyttö WD-320 vakaa auto-käyttöjärjestelmä ja DC-32-täyttöauto on periaatteessa sama, Bevel vaihde, joten kaksi akselia Vaihteistot ovat pohjimmiltaan samoja. Rakenteen rakenteen tässä osassa analysoidaan vain raitiovaunun akselivaihteisto.

DC-32 -vaimennusautolla on kolme akselivaihteistoa, jotka on jaettu aktiiviseen toriakselivaihteistoon (jäljempänä "akselivaihtokotelo") ja käytetyllä telin akselivaihteistolla (jäljempänä "akselivaihteisto") kahta tyyppiä. DC-32-vaimennusauto, jossa on nopea, matala nopeus kaksi matkaviestinjärjestelmää, nopea ajonopeus hydraulisella mekaanisella voimansiirrolla, matalataajuinen ajo staattisella hydraulisella käyttölaitteella.

Kun jyrsijä liikkuu suurella nopeudella, etumoottorin kaksi akselia ovat käyttöakselit. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen vääntömomentin muunnin → vaihteisto → lähtöakseli → siirtokotelo → käyttöakseli → akselivaihteisto → pyörä.

Kun painamiskone on käynnissä, sen on käynnistettävä, jarruttava tai vaihdettava vaiheittaiseen puristustoimintoon. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen voimansiirto → öljypumppu → öljymoottori → vaihteisto → käyttöakseli Kotelon ulostuloakseli → käyttöakseli → siirtokotelo → käyttöakseli → akselivaihteisto → etutela → pyörä. Samanaikaisesti toinen öljymoottori (apumoottori) ajaa telin takaosaa lisälaitteena vetopyörän lisäämiseksi.

Akselivaihteiston II rakenne on esitetty kuviossa. Vaihteistokotelossa kuvassa 4 on esitetty yksipolulaarinen sylinterimäinen vaihteisto, joka koostuu pääasiassa kahdesta akselista. Kohdistin Vaihdelaatikko Syöttöakseli 5 on ensimmäinen akseli, jonka sisääntulopää on liitetty moottoriin rihlat, ja pieni sylinterimäinen vaihde 8, joka on liukuvasti aksiaalisessa suunnassa pyörien avulla. Akseli 3 on toinen akseli ja akseli on varustettu puristustyökalulla suurella hammaspyörällä 1 akselin pyörittämiseksi. Akselivaihteisto on varustettu sylinterikäyttöisellä kytkimellä, joka kytkeytyy suuren sylinterimäisen vaihteen 1 kanssa työntämällä haarukkaa 7 kytkinakselilla 6 pienen suoran sylinterimäisen vaihteen 8 käyttämiseksi. Akselivaihteiston vaihteisto on 1: 3,944.

Akselivaippakoteloon II on liitetty sylinterillä toimiva kytkin. Kun suuri nopeus kulkee, vaihde 8 erotetaan vaihteesta 1. Kun työ on käynnissä, vaihteiston vaihteisto vaihde 8 kytkeytyy vaihteeseen 1 ilmasylinterin läpi ja akseli tulee käyttöakseliksi. Tämäntyyppinen akselivaihtokotelo, joka johtuu kytkinakselin rakenteesta, joten molemmissa muunnosolosuhteissa, Bevel Gearbox, jos sylinterin ohjausosa ei pysty menestyksekkäästi vaihteiston 8 liikuttamiseen, se aiheuttaa vahinkoa koko Siirtoverkossa on siis yleensä kiinnitettävä huomiota kytkimen ilmasylinterin ohjausosaan tarkastuksen ja huollon osalta.