Bevel vaihteisto nopea kehitys

Rautateollisuuden nopean kehityksen myötä myös laajamittaisten tien kunnossapitokoneiden rautateiden rakentamiseen, kunnossapitoon ja korjaukseen kulkeva Bevel-vaihde on ollut nopeaa kehitystä. Tällä hetkellä laajalti käytössä Kiinassa laajamittainen rautateiden tien ylläpito koneita ovat seuraavat: tamping auto, vakaa auto, puhdistus kone, Bevel vaihteisto kanssa painolasti, kuorma hiominen ja niin edelleen. Jokaisella mekaanisella akselivaihteistolla on omat työtehtäviensä mukaan omat ainutlaatuiset vetosuunnittelunsa, mutta tärkeänä osana tien kunnossapitokoneita, Bevel Gearboxin on täytettävä seuraavat vaatimukset: ① nopea ajo ja voi nopeasti tulla ja poistua lohkosta; ② omaa toimintaa tarvitsevat matkustaa; ③ erilaiset mekanismit, jotka liittyvät juoksun tarpeisiin. Kulmavaihteisto Tässä paperissa analysoidaan pääasiassa DC-32-tampunvaunun ja WD-320 staattisen vaihteistokotelon työstörakenne ja lähetysperiaate, Bevel Gearbox ja selitetään vikojen käsittelymenetelmä käytännön tapauksen avulla.

Akselivaihteisto on käyttöjärjestelmän viimeinen osa, joka välittää voiman pyöräparille, tasoristeyslaite, joka pienentää käyttöakselin tai hydraulimoottorin nopeutta, lisää vääntömomenttia ja pyörii pyörimään. Erilaisissa laajamittaisissa tien kunnossapitokoneissa, akselivaihteiston rakenne, Bevel Gearboxin nopeusasu ei ole sama, Bevel Gearboxin nykyinen kotitalouskäyttö WD-320 vakaa autokäyttöjärjestelmä ja DC-32-täyttöauto ovat pohjimmiltaan samoja, joten kaksi akselia vaihteistot ovat periaatteessa samoja. Kohdistuspyörävaihteisto Tässä osassa rakenteen rakennetta vain tamping auton akselivaihteisto esimerkkinä analysoida.

DC-32-täyttöautolla on kolme akselivaihteistoa, jotka on jaettu aktiiviseen telin akselivaihteistoon (jäljempänä "akselivaihteisto") ja ajettavan telin akselivaihteiston (jäljempänä akselivaihtokotelo Ⅱ) kahteen tyyppiin. DC-32 -vaimennusauto nopeilla nopeuksilla, Bevel Gearboxin pienikokoiset kaksi matkaviestinjärjestelmää, Bevel Gearbox, nopea ajettavuus hydraulisella mekaanisella voimansiirrolla, matalataajuinen ajo hydrostaattisella voimansiirrolla.

Kun jyrsijä liikkuu suurella nopeudella, etutelän kaksi akselia ovat aktiiviset akselit. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen vääntömomentin muunnin → vaihteisto → lähtöakseli → siirtokotelo → käyttöakseli → akselivaihteisto → pyörä.

Kun trukki on käynnissä, se on käynnistettävä, jarruttava tai vaihdettava vaiheittaiseen täyttötoimintaan. Ohjausreitti on: moottori → hydraulinen vaihteisto → öljypumppu → öljymoottori → vaihdelaatikko → käyttöakseli → voimansiirto Vaihteen ulostuloakseli → käyttöakseli → siirtokotelo → käyttöakseli → akselivaihteisto → etutela → pyörä. Tasoruutu Vaihdelaatikko Samanaikaisesti toinen öljymoottori (apumoottori) ajaa akselin telin lisälaitteeksi vetopyörän lisäämiseksi.

Akselivaippakotelo II on varustettu sylinterillä toimivaa kytkinlaitteella ja kun suuri nopeus kulkee, vaihde 8 erotetaan vaihteesta 1. Kun työ on käynnissä, vaihde 8 kytkeytyy vaihteeseen 1 ilmaa ohjausakseli ja akseli tulee käyttöakseliksi. Kohdistimen vaihteisto Tämäntyyppisellä akselivaihteistolla on kytkinakselin rakenne, kaksoisvaihdemoottori, joten molemmissa muunnosolosuhteissa, Bevel Gearbox, jos sylinterin ohjausosa ei pysty menestyksekkäästi vaihteiston 8 liikuttamiseen, se johtaa vaurioitumiseen koko siirtoverkko, joten Bevel Vaihteiston on yleensä kiinnitettävä huomiota kytkimen ilmasylinterin ohjausosaan tarkastuksen ja huollon osalta.