Bevel Gearbox -sovellus on erittäin laaja

Vaihteita käytetään laajalti tuuliturbiineissa, ja niitä käytetään usein tuuliturbiineissa ja ovat tärkeä mekaaninen komponentti. Vaihteistojen päätehtävänä on välittää tuulipyörän tuottama voima sähköntuotantokoneelle ja saada vastaava nopeus. Kärsivaihteisto Yleensä tuulipyörän nopeus on hyvin alhainen, hammaspyörävaihteisto, joka on paljon pienempi kuin tarvittava generaattorin voimansiirtonopeus, on saavutettava vaihdelaatikon välityksellä. Se on myös nimeltään vaihteiston vaihteisto.

Vaihteistolla on seuraavat vaikutukset:

1, nopeutettu hidastuvuus, sanotaan usein, että vaihteinen vaihteisto vaihteisto.

2. Voit vaihtaa taajuusmuuttajan suunnan esimerkiksi tasomaisen vaihteiston avulla voiman siirtämiseksi toiseen akseliin kahdella tuulettimen hammaspyörällä.

3, vaihda pyörimisvääntömomentti. Samassa teho-olosuhteissa nopeampi vaihde, pienemmän vääntömomentin akseli ja päinvastoin.

4, tehon jakautuminen. Voimme esimerkiksi käyttää moottoria, vaihteiston vaihteistoa vaihteiston karan kautta ajaa useita orjia, jotta moottori voi ajaa useita kuormitustoimintoja.

1. Vaihdelaatikko, joka on suunniteltu sopimaan asiakkaiden tarpeiden mukaan teollisuuskohtaiseen vaihteistoon.

2. Saavuttaaksemme yhdensuuntaisen akselin, ortogonaalisen akselin, pystysuoran, Bevel Gearboxin vaakasuoran universaalin laatikon, osat ja komponentit eritelmämallin pienentämiseksi.

3. Äänenvaimennuslaatikon rakenteen käyttäminen, Bevel Gearboxin laatikon laajempi pinta ja suuret tuulettimet, sylinterimäiset hammaspyörät ja kierukkavaihteiset hammaspyörät käyttävät kehittynyttä hiontaprosessia niin, että koneen lämpötilan nousu, kohinanvaimennus, käyttövarmuus on parantunut, teho kasvaa.

4. Tulomoduuli: moottorin liitäntälaippa, akselitieto.

5. Lähtötapa: kiinteä akseli, jossa on tasainen avain, ontto akseli, tasainen avain, tasorengas Vaihdelaatikko ontto akseli, jossa on litistetty levyliitos, ontto akseli, jossa on liitos, kiinteä akseli, jossa on liitos ja kiinteä akseli laippaliitoksella.

6. Vaihteiston asennus: vaakasuuntainen, pystysuora, kääntöpohja, vääntömomentti.

7. Vaihteistotuotteet ovat 3- 26 eritelmää, Bevel Gearbox-hidastusaseman sarjat 1-4, nopeus-suhde 1,25 - 450; ja R, K, S-sarjan yhdistelmä saada suuremman suhdetta.

Yleiset vaihdelaatikon voitelumenetelmät ovat vaihteiden öljyvoideluokka, puolijulkeva rasvan voitelu, kiinteä voiteluaine voitelu monin tavoin. Jos tiiviste on parempaa, nopeus on suuri, Bevel Vaihteisto kuormitus on suuri, hyvä tiivistyskyky voidaan käyttää vaihteiden öljyn voiteluun; jos tiiviste ei ole hyvä, pienempi nopeus voi käyttää osittain nestettä rasvan voitelua; öljytöntä tai korkeassa lämpötilassa voi käyttää kahta molybdeenisulfidipohjaista jauhevoidetta.

Vaihteisto on tärkeä osa mekaanista voimansiirtoa, jota käytetään laajalti vaihteen hammastusvaiheessa, johtuen väistämättömästä sävelkorkeudesta, hampaista ja muista virheistä operaation aikana tuottaa verkkoutumista ja hammasverkotaajuutta, joka vastaa melua , Suhteellisen liukuvan kitkan aiheuttaman hampaan pinnan välinen kitka esiintyy. Koska vaihteet ovat vaihdelaatikon perusosan osia, vaihteiston äänenvoimakkuuden säätämiseksi on välttämätöntä säätää vaihteiston vaihteistoa. Yleensä vaihteiston melua esiintyy pääasiassa seuraavilla alueilla:

1. pyydysten suunnitteluominaisuudet. Epäasianmukainen parametrien valinta, Bevel Gearboxin sattuma on liian pieni, epätarkka profiilin muutos tai muutos, vaihdelaatikon rakenne on kohtuuton ja niin edelleen. Vaihteiston jalostuksen alaosan virhe ja hampaan profiilivirhe ovat liian suuret, hampaan sivureikä on liian suuri, pinnan karheus on liian suuri ja niin edelleen.

2. Vaihteisto ja vaihteisto. Kokoonpanon epäkeskisyys, vinoviiva Vaihdelaatikon kosketuksen tarkkuus on alhainen, akselin suuntaisuus on huono, akseli, laakeri, laakerin jäykkyys ei ole riittävän suuri, laakerin pyörimisnopeus ei ole korkea eikä rako ole kunnossa.

3. Muut panostusmomentin näkökohdat. Kuormitusmomentin vaihtelu, akselijärjestelmän vääntövärähtely, moottorin tasapaino ja muut siirtopareja.