Olemme ammatillinen valmistajan ruuvi jack ja viisteen vaihteisto yli kymmenen vuotta Kiinassa, SIJIE INDUSTRIAL CO, Ltd Vuosien jälkeen herpaantumattomien ponnistelujen meidän yritys on kehittynyt kokoelma tieteellinen tutkimus, tuotanto, Myyntipalvelu, yksi ammatillinen toimittaja lineaarinen siirtoverkkojen tuotteet. Meidän lähinnä tuotteet ovat SJ mato ruuvi jack, SJM kone ruuvi jack, SJC kuutiometriä ruuvi jack, SJB pallo ruuvi jack, SJ viiste vaihteisto, SJV viisteen vaihteisto. Nyt meillä on yli 100 työntekijää, tekniselle henkilöstölle on enemmän kuin 30, meidän vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 200000 yksikköä.

Meidän edut:

1. vain ammatillisen valmistajan ruuvi jack ja viiste vaihteiston siirtoverkkojen tuotteet. Tarjoamme ammatillinen ratkaisu tapa kunkin asiakkaan "sovellus.

2. Kohtuullinen hinta, hyvä laatu ja paras Toimitusaika.

3: SIJIE insinöörien avulla asiakas voi harkita kaikkia turvallisuustekijöitä, valitse oikea mallit askel askeleelta asiakkaaseen "insinöörien, tarjoamme asiakkaan CAD tai 3D-piirustukset Viimeisin vahvistus ennen tilaamista.

4. SIJIE yhtiöllä on 4 eri ruuvi jack, 2 eri viisto vaihteisto. Suunnittelemme uusia tuotteita mukaan asiakkaiden vaatimukset.

5: SIJIE tuotteet on yleensä vuoden takuuaika takuujakson aikana mitään ongelmaa "SIJIE" tuotteita, kun olemme vahvistaneet me opastamme asiakkaan korjata tai aluksen uuden tilalle.